IMG_8477

Младият талант на „Етър” Кольо Станев получи повиквателна за юношеския национален отбор на България до 18 години. За първи път от дълго време „Етър” отново има свой национал от собствената школа, без да се броят виканите досега преотстъпени играчи или чужденци.

Във великотърновския клуб получиха поканата от БФС, в която се казва, че Кольо Станев е призован на лагер с националите и два мача срещу Украйна. Той трябва да се яви на 18 март в Националната футболна база в Бояна. Самият подготвителен лагер ще бъде в Благоевград от 18 до 23 март. На него ще се състоят и две приятелски срещи с националния отбор на Украйна до 18 години, като двата мача са на 21 и 23 март.

Кольо Станев, който дебютира в Първа лига през септември м.г. в мача срещу „Септември” (Сф) едва на 16 години, през 2018 г. стана първият носител на приза за Проспериращ млад талант, учреден от „Велико Търново спорт”. Той бе връчен на юношата на „Етър“ по време на тържествената церемония за награждаване на Спортист на годината, провела се в Община Велико Търново.

IMG_7320

Тагове:

КОМЕНТАРИ