1656937884651e95

Спортните фенове със сигурност си спомнят времето, когато букмейкърите имаха доста сериозни ограничения. Най-честите предложения бяха обвързани с прогнозиране на краен победител – 1, Х или 2. Днес в секцията на Mr Bit спортни залози ще открием, че модерните технологии ни позволяват не само да се насладим на най-различни прогнози, но и да имаме доста по-сериозна свобода по време на игра.

Самият букмейкър се стреми да предостави възможно най-професионалните възможности на потребителите си и към това добавяме наличието на някои много полезни функции за редуциране на риска. Именно те подчертават по-високото качество сред конкуренцията и ще ги разгледаме малко по-подробно в следващите редове:

Една от най-необходимите функции на един спортен фен е възможността за ранно изтегляне на залог. Същият може да бъде познат на почитателите и като кеш-аут. Идеята и в двата случая е една и съща, но по-важното е, че благодарение на нея, загубите могат да се редуцират. Как?

След като сме направили една прогноза и е очевидно, че тя няма да се изпълни. Срещу минимален процент, клиентът може да изтегли залога си и да спести пълната загуба. Самата функция може да се използва и в положителен аспект. Ако срещата се развива колебливо, но все пак отборът ви води, можете да я активирате и да вземете печалба. Тя няма да е пълната, посочена по коефициент, но все пак е печалба.

Друго популярно предложение е възможността за пряко предаване. Няма да имате нужда от спортни канали, букмейкърът предлага гледане на спорт, като най-често изискванията са за депозит в сметката или направен залог в последните 24 часа. Това е най-честата практика в тази индустрия. Необходима е по-добра и стабилна интернет връзка, но това едва ли ще е проблем за аудитория, която познава много добре всички умни телефони и таблети.

Съществува и една добра алтернатива, която не трябва да игнорираме. Така наречените живи графики или интерактивни анимации също не могат да се игнорират. Те са далеч по-щадящи и лесни за активирани, при това по всяко време, когато има среща. Въпросните анимации ни дават пълен преглед на случващото се на терена, позволяват ни да следим топката, да гледаме процентно съотношение между отборите и още много други.

Най-вероятно трябва да представим и някои минуси. Един такъв е липсата на създаване на залог. Ако сте чували за тази функция, това е онзи момент, в който един клиент има свободата не само да маркира няколко прогнози за среща в един фиш, но и да обедини техния коефициент.

Колкото повече са прогнозите, толкова по-сериозен е и рискът, но пък той се оправдава с крайните печалби. Липсата на подобно предложение не е толкова голяма загуба, а и след като говорим за сериозен бранд, то най-вероятно и тази опция ще бъде добавена в близкото бъдеще.

Дори и с тези налични функции трябва да запомним, че феновете винаги трябва да използват основните правила за отговорна игра. Това означава да не се правят рисковани залози, както и да се очаква, че всеки един залог ще бъде печеливш. Букмейкърът дава само шанс, но практически няма как да даде гаранция какво ще се случи на терена. Тук двете страни се изправят една срещу друга, следователно единственият вариант за повишаване на шанса е с следенето на анализаторските платформи, търсенето на нови платформи и други.

Не забравяйте, че преди всичко е забавлението и удоволствието от риска, нищо друго не може да бъде предоставено!

КОМЕНТАРИ