palms-bet

Палмс Бет е сред най-изявените лицензирани букмейкъри у нас. Тъй като компанията е българска, много потребители предпочитат именно нея за своя арена за спортни залози с реални пари. Едва ли обаче това е единственото предимство на Палмс Бет. Има ли други екстри бетинг сайтът и с какво е по-различен той от останалите си конкуренти у нас?

Всъщност, Палмс Бет се слави като надежден, сигурен, опитен и наистина много интересен букмейкър. Но с тези положителни качества се славят и други бетинг сайтове, действащи на родна територия. Би трябвало Палмс Бет да притежава нещо специфично. Иначе нямаше как стотици играчи да са все още негови активни и дори лоялни клиенти.

И като споменахме лоялност, веднага трябва да отбележим, че Палмс Бет притежава една наистина любопитна и по-специфична от останалите програми за лоялни клиенти. Така лесно стигаме и до отговора на въпроса кое е най-доброто, с което букито изпъква сред своите конкуренти. Категорично, това е бонус системата й.

Имаше период, в който Палмс Бет бе българската платформа за спортни залози с най-много бездепозитни бонуси. В последствие обаче броят им бе редуциран. Но това решение на мениджърите на Палмс Бет съвсем не промени общата визия за промо концепцията на платформата. Напротив – и до ден днешен потребителите твърдят, че тук има най-много бонуси, а най-важното, което е те са максимално най-разнообразни като вид и тип от всичко, предлагано на пазара.

За да се запознаете отблизо с промоционалната политика на Палмс Бет, първо трябва да влезете в секцията Промоции през основното меню. Там ще намерите разнообразни бонуси и то за двете основни услуги на компанията – казино и залози на спорт. И ако си мислите, че специалните оферти на Палмс Бет са единственото им предимство, лъжете се.

Компанията разполага и с една уникална по рода си функция, която не съществува в никоя друга платформа у нас. За тази екстра можете да прочетете тук в детайли, но ние също ще се опитаме да я обясним накратко. Става въпрос за уникалната възможност потребителите да се превърнат в истински треньори. Опцията е достъпна в сектора с фентъзи спортове. Вашата задача е да изградите свой собствен фентъзи футболен отбор, а в последствие и да завоювате заветната титла, като влезете в надпревара с останалите играчи. Тази функция е отлична комбинация от преживявания, търсени както от любителите на спортните залагания, така и на футбола изобщо. Интересното е, че макар и фентъзи лигата да бе въведена от Палмс Бет отдавна, потребителите продължават да бъдат изключително активни в нея, тоест интересът към тази уникална по рода си функция съвсем не е спаднал.

Всичко казано дотук, но и много други допълнителни екстри, с които можете да се запознаете на сайта, превръща Палмс Бет в един от основните лидери на бетинг сцената у нас. Като минус можем да отчетем единствено факта, че компанията все още не е предложила на аудиторията мобилни приложения. Това обаче не означава, че ако искате да залагате в движение, няма да намерите такава възможност в Палмс Бет. Всъщност, букмейкърът разполага с перфектно работеща мобилна версия, която е почти копие на официална десктоп страница. А дали си заслужава да играете през телефон в движение, вече е въпрос на ваше собствено виждане за играта. Имайте на предвид, че е възможно да съществуват известни разлики при стандартните и мобилни залози, които предварително да анализирате, за да направите своя избор. При всички случаи от Палмс Бет са се погрижили да се чувствате страхотно и в мобилна среда.

КОМЕНТАРИ