karate-do

26 медала спечелиха състезателите на Карате клуб „Калоян“ от международния турнир “София оупън” за Купата на президента на Република България. В състезанието участваха 469 състезатели от 6 държави.

Великотърновските таланти бяха водени от треньорите Николай Лесичков и Антон Васев. Шампиони станаха Младен Тодоров на кумите м категория -55 кг джуниъри, Борислав Благоев на ката до 8 г, Дария Мартинова на ката до 8 г и отборът на момчета на ката до 10 г. Сребърни отличия спечелиха- Борислав Благоев на кумите до 8 години и отборно момчета на кумите до 10 г.

С бронзови медали се завърнаха Радослав Русанов на кумите в категория -35 кг до 10 г, Георги Марков на кумите +35 до 10 г, Никул Еленски на ката до 10 г, Стефан Петров ката до 10 г и Румен Василев при кадети в -57 кг.

„Отлично се представи Амира Абулибде на ката и кумите, като малко не и стигна да вземе медал. Александър Симеонов е 5- ти на ката. Добро представяне на състезателите, честито на всички за постигнатите резултати. Благодарности и на колегите треньори в клуба“, заяви Николай Лесичков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ