Etar-64
Камелия Кузнецова е най-новото попълнение на хандбалния „Етър-64“. Тя се завърна от Съединените щати, където живееше в последните години. Кузнецова игра за етърки до 2011 г., след което замина за САЩ, но от два месеца е отново в родния Велико Търново. Тя вече започна тренировки с „виолетовите“ и се очаква да влезе в игра още в следващия мач в събота.
„Чувствам се добре и се надявам да помогна на отбора. Ако ми гласуват доверие, ще играя още в събота, готова съм да обличам виолетовия екип и през пролетния полусезон“, коментира Камелия Кузнецова.

Етърки завършиха полусезона на второто място, като имат равни точки с първия „Свиленград“ – по 10, и отстъпват само по голова разлика. Отборът обаче бе напуснат от Кристияна Караманлиева, която замина за чужбина. Тя не игра и в последния мач срещу „Шумен-98“, спечелен с 29:17.

Великотърновки закриха годината с купон в популярно заведение в старата столица, като си пожелаха отново високи цели – спечелване на шампионската титла и Купата на България, чийто настоящ носител са и в момента.

До края на годината на етърки предстои обаче още един мач – четвъртфинал за Купата на България. Те гостуват на „Поморие“, който в осминафиналите трудно надделя с 22:21 над „Топлика“ (Минерални бани). Мачът „Поморие“ – „Етър-64“ е в събота от 14:00 ч. в Поморие. На следващия ден са и другите три четвъртфинала: „Спартак“ (Плевен) – „Свиленград“, „Бъки“ – „Шумен-98“ и „Бяла“ – „Сливница“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ