img_1658130770

Спортните прогнози определено намериха най-бързия начин, за да достигат до своите клиенти. Платформи като тази на Франк казино ни предоставя възможност не само да имаме достъп до всички световни и актуални спортни дисциплини, но и да правим прогнози за редица първенства и атлети. И е логично, че когато хазартната индустрия използва най-доброто от технологичния свят, следователно в тези редове говорим за една интересна опция – пряко предаване на спорт.

След като мобилните телефони показаха, че можем да носим една цяла информационна вселена, а кабелните телевизии ни запознаха с премиум пакети за спортни канали, феновете започнаха да търсят една по-добра алтернатива. Букмейкърите я предложиха под формата на пряко предаване за спорт директно при тях. И разбира се, тази предлагана услуга идва с някои условия.

На първо място ще открием, че брандът я активира само за регистрирани клиенти. Все пак говорим за хазартна платформа и никой не иска да създава грешното впечатление, че това е безплатен спортен канал. Ще открием опцията за стрийм в секцията “Sport” и в главното меню да се насочим към „Live”. Букмейкърът предоставя всички събития, които са налични.

При наличието на активни стриймове, те може да се включат веднага, но можем и да избираме и сред другите предложения. Обикновено потребителите трябва да разполагат с депозит или да са направили залог през последните 24 часа. Тук това условие не е задължително, достатъчно е просто да сте логнат в системата.

На този етап ще открием, че предлаганите спортове са значително по-скромни. Ще открием пряко предаване за тенис на маса, джаги и други не толкова популярни дисциплини. Това не трябва да ни изненадва, особено след като конкуренцията е голяма, както и правата за стриймване на спорт. Достатъчно е обаче да предоставим малко време и този оператор ще попълни празнината.

Не на последно място ще покажем и още една важна алтернатива. Дори и да не е стрийм за спорт, можем да използваме така наречените интерактивни анимации. Ако сте имали честта да играете игри като Championship Manager, то най-вероятно няма да се изненадате от виртуалния терен и събитията, които се случват на него. Освен динамика на спортното събитие, получаваме много точна статистика, информация за брой корнери, тъчове и картони. Можем да видим кои играчи са избрани за титуляри и още много други. Добрата новина е, че интерактивните анимации е, че не използват толкова сериозно пакета от мобилни данни.

Защо обаче са налични такива опции? След като залози започнаха да се предлагат дори на живо, тоест по време на самото събитие. Именно в този сценарий е необходимо да имате свободата и да следите всичко, което се случва на терена. Често се активират и микропазари – ориентирани към събитие в дадена среща. Това може да бъде изпълнение на пряк свободен удар, дузпа и други.

Прякото предаване е една доста добра функция, която дава предимства на играчите и позволява по-точни решения. И най-добрата новина е, че може да се използва на компютър, мобилен телефон или таблет – изборът е изцяло ваш.

С предоставянето на стрийминг за спорт ще трябва да запомним и още едно изискване – това за отговорна игра. Удоволствието от залози е наистина голямо, но само когато го използваме разумно. Няма нужда да се опитваме да станем милионери със спортни прогнози, това не се случва и е версия само на Холивуд. Преследвайте риска отговорно и ще вземете най-доброто от този букмейкър.

КОМЕНТАРИ