За по 1 година бяха извадени от футбола трима футболисти на ФК “Самоводене”. Тежката санкция е наложена на Калоян Чуклев, Кристиян Димитров и Стефан Бораджиев заради побой над тъчрефера Мирослав Маринов след загубата на тима им от “Устрем” в Масларево с 5:2. Недоволни от решението му да не маркира засада при петия гол на домакините, тримата го нападнали с обиди, ритници и удари.

Инцидентът в “Б” регионалната група идва чак в самия край на полусезона. В нея тази есен бе спокойно, за разлика от двете “А” областни групи.

103 жълти и 11 червени картони са показани в групата, информираха от Областната дисциплинарна комисия. Най-малко предупреждения са получили футболистите от Кесарево и Обединение – само по 4. Нито един изгонен играч няма в Кесарево, които са и най-коректният отбор. Без червени картони завършиха още в Бутово, Д. Оряховица, Константин и Масларево. “Дунав” (Вардим) пък получи най-тежката глоба – 250 лв., като отборът е предупреден, че при следващо провинение ще бъде изваден от групата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ