Марио Близнаков, сн. struma.com

Набелязаният за привличане в „Етър” Марио Близнаков бе избран от феновете за футболист № 1 на 2010 г. на „Пирин” (Г. Делчев). Близнаков е най-резултатният футболист през есенния полусезон в клуба и дели първото място в голмайсторите, заедно с Тихомир Кънев от «Етър» и Ивайло Данчев от «Ботев» (Враца). Официално наградите ще бъдат раздадени на специално тържество тази вечер.

Талантът Васил Панайотов пък ще получи специална награда, след като получи най-много гласове в анкетата в интернет. Панайотов води и в класацията за най-добър млад футболист в “Б” група, която носи името на “Юлиян Манзаров” и се провежда от вестник “Меридиан мач”. В нея на пето място е вратарят на «Етър» Венцислав Димитров.

С бивши етърци пък е пълно в челната тройка за футболист на годината в «Доростол». Вратарят Александър Димов води в анкетата, като за него са гласували 36 процента от участвалите в анкетана на клубния сайт. На второ място е нападателят Тодорин Димитров, а трети е Беадир Беадиров.

Междувременно «Лудогорец» (Разград) продължава за пазарува като за световнои привлича за сериозни не само за мащабите на «Б» група суми играч след играч. От ръководството на клуба съобщиха пред Football24.bg, че в клуба са привлечени нови четирима футболисти. Това са Мартин Дечев от ЦСКА, Станислав Жеков от „Монтана”, Емил Михайлов от „Академик”, както и друг бивш играч на „Етър” -Венцислав Йорданов от „Любимец”.

Освен това в щаба на старши треньора Ивайло Петев влизат бившият наставник на Сливен Георги Дерменджиев и треньорът на вратарите Тодор Попов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ