10998821_851864214906704_2419177423633586901_n

„Неприятен мач срещу неприятен съперник, много агресивни и груби, в България няма да се получи това и съдията няма да позволи такава игра. Изпуснахме доста положения, надявам се в първенството да ги реализираме.

В прилична форма съм, все пак 9 месеца отсъствах, все по-добре се чувствам. Тренировките са дозирани, много премерени, всичко от новия старши треньор е професионално и се надявам това да даде резултат. Все пак сме в средата на подготовката, има още малко време да освежим, краката са малко тежки, но с времето нещата ще си дойдат на мястото.

Нашата цел е да запазим мястото си в Първа лига. Надявам се новите момчета да оправдаят доверието и да показваме добра игра. „Етър” винаги е бил със силен колектив. Нека феновете да подкрепят отбора както винаги са го правили. Да имат малко търпение – трябва ни тяхната подкрепа, защото всички сме заедно и имаме една цел.

Петко Петков има много различен начин на работа, доста дозиран, никога не сме претренирани или нетренирани. За момента съм много доволен от работата му и дано в първенството това даде резултат.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ