IMG_1237

Ще има предоговаряне на условията заради неизпълнените цели, съобщи Стефан Атанасов.

Поне 6 футболисти ще бъдат освободени от “Етър”, обяви изпълнителният директор Стефан Атанасов. Имената на повечето от тях ще станат ясни още в петък, когато се разпуска отборът за почивка.

“Играчите не изпълниха поставената цел 6-10 място и 20 есенни точки, нормално е да има съответните мерки. Със сигурност ще има освободени, вече сме определили 3-4 имена, които ще обявим още в петък. Става въпрос за футболисти, които не се защитиха с играта си или нямат развитие. С останалите пък ще има индивидуални разговори за предоговаряне на условията. Като не си изпълниха задачите, нормално е да им намалим парите. Ако не им харесва, няма да задържаме никого”, категоричен бе Стефан Атанасов.

Така общо напусналите ще бъдат не по-малко от 6-7 човека, а групата ще бъде намалена до 18 опитни играчи плюс юношите. Още в следващите два дена треньорският щаб и спортно-техническото ръководство ще излязат с конкретни предложения пред собствениците, които ще вземат крайното решение.

Нови ще има, но отпада практиката да идват футболисти на проби. Ще бъдат търсени 2-3 конкретни играчи за определени постове.

Тагове:

КОМЕНТАРИ