505121a

Бронзовият медалист от Световното първенство в САЩ през 1994 Илиян Киряков влиза в “Къртицата 2: Разтърсване”. Екснационалът потвърди новината вчера, докато тренираше с мъжкия тим на „Етър”. От днес до неделя футболната легенда ще мине медицински прегледи, за да попадне в базата на шоуто.

Продуцентите на предаването Иван и Андрей са били във В. Търново миналия четвъртък, за да го поканят.

“Разбрал съм се с ръководството на футболния клуб, те ме подкрепят и няма да има сътресения, след като вляза в къщата”, каза Киряков. За кадем той ще си носи виолетова фланелка в шоуто. Киряков засега не знаел кои ще са другите участници в “Къртицата 2”. Доверили му единствено, че ВИП звездите ще са 7, а останалите 11 са избрани от кастингите за шоуто.

Досега рижият бек от Пеневата чета, ритал на един терен с Ромарио и Марадона, не е участвал в риалити формати. Докато го дават по телевизията, най-много ще му липсва синът му Илиян. Илиян Киряков е първият човек, с когото продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов от “Междинна станция” подписват договор.

По традиция в “Къртицата 2” ще участва и една световно популярна звезда. В първия сезон това беше Денис Родман. Говори се, че продуцентите преговарят с актьора Киану Рийвс, екшън героя Брус Уилис и хитовия певец Роби Уилямс.

Участие до момента са потвърдили и Евгени Иванов – Пушката и Ивайла Бакалова. Първият епизод на “Къртицата 2: Разтърсване” ще се излъчи на живо от Базата на шоуто на 24 февруари от 19.30 часа в ефира на TV7.

КОМЕНТАРИ