Хандбал
Президентът на ХК „Етър-64“ Атанас Атанасов бе преизбран за предсездател на зона „Мизия“, а за изпълнителен секретар бе утвърден президентът и старши треньор на ХК „Раховец 2008” (Горна Оряховица) Пламен Пенев. Той наследява на този пост Симеон Съев, който движеше организацията на хандбалните първенства в региона близо 30 г. Доайенът се отказа от активна дейност и беше изпратен с благодарности и награди на събранието на зона „Мизия”, уважено и от президента на БФХ.

Това означава, че седалището на зоната, което досега бе в Плевен, ще се премести в Г. Оряховица и В. Търново. Останалите членове на ръководството са Милен Белев от Ловеч, който ще отговаря на съдиите, Виктор Симеонов – треньор на „Осъм”, в чийто ресор е детско-юношеският спорт и треньорската комисия и Иван Пейков от Левски, който ще отговаря за дисциплинарната комисия.

Пламен Панев е роден в Джулюница, преди 15 г. учреди ХК „Раховец“, с който като старши треньор е спечели десет шампионски титли на страната и три купи. Новото ръководство на зона „Мизия“ има 5-годишен мандат. Предстои промяна и в ръководството на ХК „Раховец”, която ще стане факт на общото събрание на клуба през октомври. Пламен Панев е подал оставка и вече има няколко кандидати за председател на Управителния съвет на клуба, като той ще продължи да се занимава с треньорска работа.

Тагове:

КОМЕНТАРИ