img_2988

Георги Василев – старши треньор на „Етър”:

„Много съм доволен от това, че успяхме да създадем положения и да ги реализираме. „Етър” игра компактно и доста организирано, интересно. Противникът действаше доста открито и даде доста възможности да направим това, в което ни е силата – атаката. След 3:0 всеки отбор губи ентусиазъм и желание за игра и ние се възползвахме от това.

По повод на днешните информации, че си тръгвам – търсете кой го е казал, че аз си тръгвам от „Етър”. Аз съм дошъл във Велико Търново не да си тръгвам, а да се установя в този град. Аз търся отговор на този въпрос кой е дал информациите, че си тръгвам. По всяка вероятност не всички се радват, когато „Етър” печели.

„Етър” има много малко време, в което да се отърси и да се зарадва на този успех, защото в неделя ни чака също сериозен мач. Един отбор, който иска да стои на върха, не може да каже: този мач ще го изиграем, а другия ще го проспим. Всеки мач трябва да е като финал. Сто процента съм сигурен, че мачът с „Банско” ще е по-труден, защото днес „Несебър” игра футбол и ние също ги бихме с футбол. „Банско” ще търсят друг начин за противодействие.”

Николай Русев – старши треньор на „Несебър”:

„След такъв резултат какъв коментар да направя… Играхме срещу един добър отбор. В началото нашият отбор стоеше добре, но тази катастрофална загуба се дължи на детински грешки в нашата защита. След принудителното излизане на Цонков и Димов вкарахме млади момчета.

Индивидуални грешки доведоха до този катастрофален резултат. Поздравявам отбора на „Етър”, заслужно спечели! Неприятно е, но трябва да забравим тази загуба и в оставащите два кръга да се представим по-добре.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ