199160057_5845733062133618_753996879674974759_n.l

Именитият български треньор Георги Василев направи анализ, в който даде висока оценка за играта на “Етър” и сподели очакванията си за предстоящия мач с “Локо” (Пд) в интервю за dsport.bg.

„Етър” направи един много сполучлив и обнадеждаващ мач – последният им двубой с “Локомотив” (София). Добро беше моето впечатление. Дано не е на фона само на слабото представяне на “Локомотив”, но играха като много сериозен, модерен отбор. Спечели мач, който беше задължен да го спечели от гледна точка, че до този момент имаше само една точка. Прекалено вниманието беше насочено към другите мачове, където все малко не им достигаше или се търсиха други причини за неуспеха. Дано това е основания за по-добра картина в следващите им мачове.

„Локомотив” (Пловдив) има определена физиономия, качествени футболисти, играе със самочувствие. Създава достатъчно възможности за реализиране на голове. Не определя тактиката си от гледна точка на защитни варианти. Сигурен съм, че ще стане един добър мач, защото “Етър” също играе добър футбол, независимо от позицията, в която засега се намира. Дано скоро излезе оттам. “Етър” разчита на техника, тактически изисквания, но все нещо не им достига, за да кажем, че е напълно завършена фазата на изграждане. Може би самочувствието на този етап не е достатъчно. Доста интересен мач, ще бъда там, ще ми е интересно да го гледам и разбира се, стискам палци за “Етър“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ