DSC1835

Футболистът на “Етър” Георги Александров говори пред Дарик и dsport преди гостуването на “виолетовите” на “Левски”.

“Според играта, която показваме от началото на сезона, точките ни не са показателни. Всичките мачове играем добре, просто ни липсва някой детайл от играта – дали във фаза защита или атака, който не ни достига да спечелим повече точки. Дори срещу добрите отбори – примерно срещу “Черно море” водихме до 70-ата минута не можахме дори точка да вземем. Предният мач срещу “Локомотив” (Пловдив) също. Беше 0:0, вкараха ни един гол, опитахме се да задържим мача максимално дълго 1:0, за да може ако успеем да изравним, да откраднем някоя точка.

Нещата ще се подредят, ако продължаваме да играем по същия начин. Не сме се предали. Отиваме на “Герена”, ако може да откраднем нещо. Това ни е целта. “Левски” ми е дал всичко в моята футболна кариера. Юноша съм, там от 6-годишен изкарах до 21. 15 години съм изкарал на “Герена”. Но тук във Велико Търново намерих моя втори дом. Излизам с виолетовия цвят и ще дам максимума от себе си да помогна на сегашния си отбор.

Конкуренцията е най-хубавото нещо във футбола. Тя те държи буден и не ти дава да се отпускаш. Една тренировка да не си на 100 процента и може да не започнеш титуляр следващия мач. Получавам много съвети от треньора и футболистите, които играят на моята позиция. Вслушвам се в почти всичко, което ми казват. Опитвам се да израстна нагоре, за да отида на по-добро място.

Според мен най-важното е да показваме същата непримиримост не само срещу “Левски”, а и в следващите двубои. Да играем докрай и да не се предаваме, докато имаме шанс. Събрани сме такава група футболисти, че всеки от нас има качества. Единственото, което ни убягва до момента, са резултатите.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ