20 отбора от региона ще се включат в първото издание на турнира за Прити къп”, който ще се проведе на 19 и 20 юни на градския стадион в Г. Оряховица. Съперниците ще бъдат разпределени в четири групи по пет тима. Регламентът предвижда двубоите да се провеждат на игрови терен с размери 20 на 40 м. Отборите ще бъдат от по пет полеви играчи и вратар. Срещите ще се състоят в две полувремена от по 15 минути.

Първите два отбора от всяка група продължават в схемата на директните елминации. Финалният двубой е предвиден за 20 юни след 20 ч., идеята е той да се играе на електрическо осветление. За целта ще се монтират четири мобилни пилона с осветителни тела. Таксата за участие на всеки отбор е 150 лева. Общият награден фонд на турнира за аматьори ще бъде 2000 лева, предвидени са и много предметни награди от спонсорите.

Техническата конференция и тегленето на жребия ще бъдат на 10 юни от 18 часа в канцеларията на ФК”Локомотив” в зала Никола Петров”. Лъвският пай от наградния фонд в размер на 800 лева ще отиде при победителя в турнира, който ще получи и изящната купа. Предвидени са и индивидуални награди за голмайстор и най-добър вратар. Идеята е турнирът да стане традиционен за Г. Оряховица.

Тагове:

КОМЕНТАРИ