„Спартанците“ приемат днес от 18 ч. на стадион „Ивайло“ дряновския “Локомотив” и са амбицирани да вземат убедителна победа.

Няма наказани и контузени футболисти преди мача. „Благодарим на публиката, че ни подкрепи, призоваваме я да ни даде втори шанс. Излизаме за 1 100 % победа“, заяви изпълнителният директор Димитър Манолов. Светослав Станчев пропусна мача в Козлодуй поради контузия, но вече е възстановен, а Иван Златков вече показва сериозните си качества.

„Не вярвам да има подценяване на „Локо“ (Др), ще направим всичко възможно да победим, и то с добра игра. Тази година „В“ група е много силна, отборът ни е млад, но това не ни притеснява“, каза старши треньорът Борислав Евтимов.

На пресконференцията бе и неговият играещ пом.-треньор Димитър Георгиев. „Настроението е добро, очакванията ни са за победа. Бяхме пренавити срещу „Локо“ (Мз), надявам се срещу дряновци да покажем, че сме загубили незаслужено и да бием с добра игра“, заяви Димитър Георгиев.

Мачът ще бъде ръководен от Никола Атанасов от В. Търново с помощници Ив. Атанасов и Василев. Четвърти съдия е Христо Минков, а делегат на ЗС на БФС – Страцимир Тинчев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ