С нови екипи зарадва футболистите на “Алекс ОК” спонсорът на клуба Александър Нанков. Екипировката е на испанската фирма JOMA, с чиито фланелки играят отбори като “Валенсия” и “Фиорентина”, а у нас – “Славия”.

Екипите са в традиционните зелено-бели цветове – фланелките и чорапите са в зелено-бяло райе, а шортите – изцяло в зелено. На гърдите е логото на фирмата.

Вратарските екипи са в оранжево и в черно.

Играчите ще могат да сефтосат екипите още на зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”, започващ на 14 януари. Там “Алекс ОК” се падна в група с отборите на “Амфора”, “Долапчиеви” и “Свинските крачета”. В залата ще участва същият състав на треньора Борислав Евтимов, който е лидер в класирането на “Б” регионалната група.

В близко бъдеще след фланелките за играчите ще бъдат осигурени и анцузи от същата марка, за да се чувстват комфортно, съобщи Александър Нанков. В момента отборът е убедителен водач в класирането на “Б” регионална група с 11 победи от 11 мача. Амбицията е отборът да спечели първенството и да влезе в „А” областна група, а междувременно трябва да се изгради състав, който да над всички и на по-горното ниво догодина и да стане част от Северозападната „В” група.

Тагове:

КОМЕНТАРИ