fc.samovodene

Тимът на ФК "Самоводене" с фенове и фенки на "Манчестър Юнайтед". сн.www.manutd-vt.com

Нова сбирка ще имат в четвъртък привържениците на “Манчестър Юнайтед” във Велико Търново. “Каним всички фенове на тима, не само членовете на фенклуба”, заяви неговият председател ди джей Емо.

На срещата ще бъдат приети всички желаещи да станат нови членове на фенклуба, както и ще бъде направен отчет за дейността през октомври и ноември. Сбирката е на 26 ноември от 18.30 ч. в хотел “Янтра”.

Междувременно фенклубът продължава поредицата си от прояви в градовете от региона. След Свищов и Габрово, тази седмица се проведоха и нови срещи ­ в Елена и Севлиево. За координатор от еленчани беше избран Илиян Симеонов, а кафето в комплекс „Елена“ – за сбирки и гледане на мачове. Най-възрастният привърженик на червените дяволи – бай Сава (75 г.) сподели, че е щастлив да присъства на това събиране и иска да осъществи най-голямата си мечта – да гледа на живо мач на своя любим отбор.

Повече от 40 фена пък присъстваха в Севлиево, като голяма част от тях бяха младите футболисти на “Видима-Раковски”. Всички бяха запознати с устава, дейността и философията на фенклуба. Бе избран координатор за Севлиево – Йоан Йорданов, който ще има нелеката задача да обединява и организира феновете в града и региона.

Любопитна среща имаха членовете на великотърновския фенклуб на “Манчестър Юнайтед” и с футболистите от “Самоводене” с треньор Борислав Евтимов. Лидерът в аматьорските групи се запозна със структурата и дейността на фенклуба, а президентът на ФК “Самоводене” Димитър Манолов освен фен на любимия отбор, е и член на фенклуб “Манчестър Юнайтед” ­ Велико Търново. За в бъдеще двата клуба ще си сътрудничат за осъществяването на съвместни проекти и реализирането им.

Тагове:

КОМЕНТАРИ