В ЦДГ „Надежда” в Килифарево фенове от Великотърновския фенклуб  на ”Манчестър Юнайтед”  подариха на децата играчки за спортни и занимателни игри и  голямо красиво баскетболно табло, монтирано в двора на детското заведение. Таблото е с емблемата на “Манчестър Юнайтед” и с надпис “За щастливи детски игри”.

С емблемата  на отбора беше направена и подарена на децата и вкусна торта. На събитието присъстваха кметът на Килифарево Димитър Събев, родители и приятели на детското заведение. Всички разгледаха с интерес оформения кът с детски рисунки на футболна тема и с материали за клуба. Децата демонстрираха състезателни умения в спортни игри и поздравиха гостите с песни .

Екипът на ЦДГ „Надежда” благодари на дарителите за благородния жест и се надява да има последодователи. Игрите и спортните занимания благоприятстват правилното детско развитие и осигуряват желания емоционален ефект. А за нормалните детски игри е необходима добра база, с достатъчно уреди и пособия и обезопасени детски площадки, за които възрастните трябва да се погрижат.

Тагове:

КОМЕНТАРИ