IMG_1459

Великотърновският фенклуб на “Манчестър Юнайтед” проведе поредната си благотворителна проява, след като се включи в тържествата по случай 10-годишнината на първия SOS младежки дом – Велико Търново. Провържениците на английския гранд подариха на възпитаниците на дома торта, изобразяваща емблемата на тима, както и топка с автографи.

“Спортувайте, играйте навън и стойте по-малко пред компютрите!”, отправи послание към децата DJ Емо. Той съобщи, че всяко от тях, което иска да стане част от фенклуба, ще бъде прието без да трябва да плаща такса за това. През пролетта на следващата година пък фенската организация ще поеме ангажимента да организира футболен турнир между няколко дома от старата столица и региона.

Преди дни великотърновските привърженици на “червените дяволи” демонстрираха основното правило в своята програма – уважение към тези, които подкрепят други отбори. Те изпратиха поздравителен и-мейл на българските фенове на “Ливърпул”. В него ги поздравяват за проведеното Общо събрание, на което бе взето решение фенклубът на “Ливърпул” да се регистрира официално, и им пожелават успех в бъдещите начинания.

Утре привържениците на “Ман Юнайтед” ще се съберат в 15:00 в “Сами’с бар”, където ще гледат градското дерби със “Сити”.

IMG_1461

Тагове:

КОМЕНТАРИ