IMG_1476

Великотърновският фенклуб на “Манчестър Юнайтед” направи нова важна стъпка в развитието си, след като проведе Учредително събрание. На срещата присъстваха над 80 души, сред които китаристът на БТР Славчо Николов и прекръстилият се на любимия си тим Манчестър Здравков Левиджов – Юнайтед.

Участниците в събранието приеха устава на организацията и гласуваха месечният членски внос да бъде 12 лв. Тези средства ще покриват разходите за официалното признаване на великотърновския фенклуб в Англия, при което всеки ще получи от английския клуб специална мембършип карта и сувенири на “Манчестър Юнайтед”. Паричните вноски ще се използват и за други разходи като благотворителни прояви, които фенклубът организира редовно. Бе решено встъпителната такса за членуване да е 5 лв.

Също така беше избран Управителен съвет, състоящ се от 7 души, като негов председател ще бъде основният инициатор за създаването на организацията – Емил Йорданов – DJ Емо. Останалите членове на съвета са Веселин Нинчев, Нели Лесева, Димитър Чобанов, Светослав Гинчев, Георги Стамболиев и Любомир Георгиев. Освен това ще има и двама почетни членове – Манчестър Левиджов и Славчо Николов.

След като стана ясен изборът, DJ Емо обеща, че ще има пълна прозрачност и подробна информация за всяко нещо, свързано с дейността на фенклуба. Той благодари на присъстващите и заяви, че ще върши работата, свързана с любимия тим, безвъзмездно и от сърце, както подобава на един истински привърженик на “Манчестър Юнайтед”.

Последното решение, което участниците взеха, бе за откриването на набирателна сметка и внасяне на необходимите документи за съдебна регистрация. Утре феновете на английския гранд ще се съберат отново в “Сами’с бар”, за да гледат поредния мач на любимците си.

Великотърновският фенклуб вече има и собствен сайт: www.manutd-vt.com.

Тагове:

КОМЕНТАРИ