“Етър” се раздели с четирима досегашни футболисти на тима. Това са халфовете Мариян Генов и Румен Лапантов, защитникът Мариян Иванов и нападателят Екундайо Джайеоба. Днес и четиримата минаха през клуба, за да бъдат уточнени подробностите.

“Раздялата с четиримата ще бъде по взаимно съгласие”, съобщиха от ръководството. По правилник ако до 31 август даден играч е разтрогнал договора си с клуба, той може и в следващия месец да преговаря и си търси отбор от “Б” група.

Мариян Генов потвърди, че преминава в състава на “Доростол” (Силистра). “Имам две възможности, до довечера ще чакам за едната, а ако не стане – отивам в Силистра”, коментира Екундайо Джайеоба.

Така от титулярния състав от миналия сезон на практика останаха само опитните Пламен Костадинов и Георги Гайдаров и по-младите Джихат Кямил и Венци Димитров.

Днес пристигна жълтата карта на нападателя Патрик Симба и няма проблеми той да бъде картотекиран в БФС. Очаква се всеки момент да пристигнат и документите на другия бивш юноша на “Фейенорд” – халфа Сам де Меестер.

Тагове:

КОМЕНТАРИ