Българският централен нападател Исмаил Иса е пред трансфер в “Етър”, стана ясно вчера. Досега той бе играч на турския “Карабюкспор”, но вече е свободен агент. Причината е, че клубът не може да продължи договора му заради липсата на двойно гражданство на футболиста.

Неговият мениджър Здравко Узунов обяви, че към бившия нападател на “Левски” има интерес от български и чуждестранни клубове, а новакът в елита “Етър” е с най-голям шанс за подписа на стрелеца. Исмаил Иса е на 24 години и съвсем млад бе привлечен от Мъри Стоилов в “Левски”, като освен при тях игра като преотстъпен в “Сливен”, “Локо” (Мз) и турския “Елязъспор”, за който отбеляза 3 гола и помогна за влизането му в елита. За “сините” вкарва четири гола в Лига Европа- по два срещу ирландския “Дъндолк” и шведския “Калмар”. “Имаме интерес към Исмаил Иса и го очакваме, след като уреди правата си”, потвърди старши треньорът Цанко Цветанов.

Междувременно “Етър” се раздели с халфа Диян Димов, който в последните кръгове не попадаше в групата за мачовете. Раздялата е по взаимно съгласие и вече е факт, като бе оповестена от Спортно-техническата комисия на БФС с дата 27 август.

Тагове:

КОМЕНТАРИ