Безплатен вход за всички представителки на нежния пол обяви ръководството на “Етър” за предстоящия мач срещу “Сливен”. Срещата е в събота от 16:00 ч. на стадион “Ивайло”. Идеята на великотърновския клуб е всички дами да гледат безплатно двубоя.

Още една хубава новина съобщиха от клуба за феновете. Всички ученици от 13 до 18 години ще плащат само 1 лев за входен билет. Достатъчно е само да представят на входа ученическа карта.
Останалите цени остават без промяна. 3 лв. е цената на редовните билети за мача, 2 лв. ще струват те за пенсионери, а децата до 12 г. ще продължават да влизат безплатно, също срещу представяне на ученическа карта, съобщиха още от ръководството на „Етър”.

Междувременно от Съдийската комисия на БФС обявиха нарядите за предстоящия кръг в професионалния футбол. Срещата на “виолетовите” срещу “Сливен” е поверена на столичния рефер Таско Тасков, а негови помощници са Мартин Ангелов и Дениз Соколов, четвърти е Румен Христов от Плевен.

Тасков е бивш футболист, юноша на ЦСКА, а известно време игра и в свищовския „Академик”, когато отборът бе в „Б” група. Той бе запомнен във В. Търново, след като свири мача за купата между “Етър” и “Славия” (0:1) през декември м.г.

Тагове:

КОМЕНТАРИ