Picture 015

Трудно гостуване предстои на “Етър” в неделя срещу “Витоша” (Бистрица) в 24-ия кръг на Първа лига. Двубоят е навръх националния празник 3 март от 12:30 ч. в столицата.

Красимир Балъков определи предстоящия мач като най-тежкия от оставащите до края, въпреки че после етърци приемат ЦСКА и гостуват на “Славия”. “Срещата с “Витоша” (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които остават от редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор, разбира се, с техните възможности. Ако ние не излезем и на дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на “Витоша” работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки”, коментира Балъков.

“Ние отиваме там с една-единствена мисъл: ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани”, предупреди мениджърът на етърци.

За пореден път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно да преценят дали ще бъде готов за мача.

Тагове:

КОМЕНТАРИ