111-2

Старши треньорът на дублиращия отбор на “Етър” Николай Катъров скочи срещу съдийството при гостуването на “Боруна” (Царева ливада), загубено с 2:0 след попадения от фаулове. Рефер на мача беше Росен Гановски от Враца.

„Приоритетът в съществуването на нашия отбор е изграждане на юноши и интегрирането им в мъжкия футбол. Резултатите от мачовете са от второстепенно значение. Това, което видяхме днес в Царева ливада, беше откровена подигравка с тези деца. Гаврата с тях бяха решенията на съдиите. Заради отсъжданията им на измислени фаулове, мачът се изнерви още от самото начало. Решенията им бяха тенденциозни все в наша вреда.

Двата гола на съперника са в резултат на несъществуващи фаулове, които бяха отсъдени. В същото време очевадна дузпа в наша полза не беше свирена. Заради несъгласието си с подигравките, треньора на вратарите ни Александър Александров беше отстранен от скамейката с червен картон в 60-ата минута. Накрая само за секунди на състезателя ни Калоян Ненчев бяха вдигнати последователно два жълти и червен картон“, заяви пред Спортал Николай Катъров..

Тагове:

КОМЕНТАРИ