DSCN4285

„Играхме дефанзивно, такъв ни беше планът. С това, с което разполагаме като потенциал, и срещу такъв съперник нямахме друг вариант. Ако излезехме да се надиграваме, нямаше да имаме шанс. Искахме да затворим пространствата на техните халфове. Но се пропука точно оттам при центрирането на Уелтон и ни вкара гол човек, чиято игра с глава не му е приоритет. Малко нелепо се случи, но ние знаем срещу кого играем и какви са нашите възможности. Нашата идея беше да имаме плътност между линиите, но индивидуалната класа си изигра ролята. По нелеп начин допуснахме гол, въпреки че нашият вратар имаше доста работа.

Това са възможностите ни, които изцеждаме изцяло от футболистите, те се раздават не на сто, а на 1000 процента. Не можем да отговорим на тяхната бързина. До голяма степен успявахме да се справяме с атаките им. При 1:0 имахме един корнер, можеше нещо да се случи. За жалост пак загубихме с 1:0.

Но нашите мачове са други. В четвъртък имаме доста важен мач с „Пирин“ и гледаме да сме в оптимална форма. Мартин Тошев е с 4 картона и го запазих за следващия мач. Срещу големите отбори единствено можем да откраднем нещо, те са с други бюджети. Мачът с „Пирин“ е от огромно значение за нас. Ние си търсим точките срещу отбори от нашия ранг. Ще гледаме да наваксаме, друго не ни остава. Ще натискаме до последно. Докато първенството не свърши, няма да се отказваме.“

Тагове:

КОМЕНТАРИ