294303793_5256084397760351_2442749832388540283_n_cr
„Етър“ иска да се върне в Севлиево към победите

Етърци гостуват утре на третодивизионния „Севлиево“ в 1/32 финалите от турнира за Купата на България. Мачът е от 16:00 ч. на стадион „Раковски“ с главен съдия Станимир Тодоров от Габрово. Промени в състава предвижда старши треньорът Емануел Луканов, но подчерта, че „Етър“ подхожда амбицирано, иска да се върне на победния път, а в турнира целта е да продължи максимално напред.

Както вече писахме, в игра след дълго отсъствие се завръща защитникът Георги Александров, а мача пропускат само националът на Панама Мартин Моран и наказаният Крум Стоянов.

„Ще има промени в състава, за да видим и останалите играчи в реална обстановка. Но основният състав е на линия, отсъства само Крум Стоянов. Не трябва да излизаме от игрови ритъм, не е удачно да се правят почивки. Исках да взема за мача в Севлиево момчета от дублиращия отбор, но ми казаха, че в събота имат мач, нямат необходимата бройка футболисти и искат да ги ползват за техния двубой с „Бдин“.

Искам за последния мач срещу „Лудогорец-2“ да се извиня от името на отбора, че след загубата не поздравихме феновете. Бяхме много афектирани и разочаровани от резултата и от първата загуба, която „Етър“ понесе. Под афекта и нервите не ги поздравихме, а те подкрепяха отбора през целия мач. Затова от името на клуба и на момчетата поднасям извинения!

Разбира се, че искаме да продължим напред в турнира за купата и да стигнем максимално напред. Не подценяваме нещата, подхождаме с абсолютно уважение към „Севлиево“, въпреки промените, които ще направим. Ако не ги направим сега, няма в кой друг мач да осигурим игрови ритъм на футболистите, които са играли по-малко досега. Но уважението и респекта спрямо съперника е на сто процента. Всичко се лекува с победи. Победи ли отборът, дори дефектите в играта не се виждат от всички. Победите са барометър на всичко, на играта и психологическото състояние, на подема“, коментира преди мача Емануел Луканов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ