IMG_7791
Велико Търново ще има двама свои представители в Съдийската комисия на БФС. Това са Петър Петров, който е и ръководител на проект “VAR” към футболната централа, и Стоян Денев – председател на Зоналната Съдийска комисия.

В ранглистата на ръководещите съдии в Първа лига към Георги Давидов се присъединява още един представител на старата столица – Георги Гинчев. След асистентите в елита са международният помощник Георги Дойнов, Илиян Капарашев и Милев Арабаджиев.

Старата столица има двама нови рефери в ранглистата на Втора лига – Михаел Павлов и Стилян Колев. Асистенти в нея са Ивайло Атанасов, Здравко Николов и Александър Апостолов.
Сред съдийските наблюдатели в Първа лига са Ичко Лозев, Петър Петров и Стоян Денев, а работата на реферите във Втора лига ще оценяват Камен Алексиев, Йордан Дурчев и Тихомир Боболов. Делегати във Втора лига са Радослав Славов и Петко Павлов.

В събота на стадион “Ивайло” ще се проведе семинар на съдиите и делегатите в Северозападната Трета лига. Нормативи ще покриват и арбитрите в националните групи U15, U17, U19 от Северозападна България. Заради това лекоатлетическата писта в събота за ползване от граждани ще бъде отворена след 10:30 ч.

КОМЕНТАРИ