zimen-turnir-po-futbol--2020

Днес от 17 и 18 ч. са последните две срещи от предварителната фаза в зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. Мачовете „Долна Оряховица“ – „Спарта“ и „Мъка“ – „Епъл“ ще определят крайното класиране в група „Е“. Веднага след това е жребият за осминафиналите.

Класиралите се отбори ще бъдат разпределени в две групи. В едната ще бъдат победителите в групите и един втори тим с най-добри показатели. В другата урна ще са вторите отбори в подреждането и два от третите, избрани също по допълнителни показатели.

Ясни са вече имената на седем от отборите в първа урна, които станаха победители в групите си. Това са “Лайтс”, “Стима”, “Ресторанти Щастливеца”, “Табако Трейд”, “Тера Трак”, “Павликяни” и “Епъл”. Осмият в тази урна ще бъде “Мусала Брокер” или “Долна Оряховица”, което ще се среши след последните мачове днес).

Другият от двата тима ще е във втора урна, където вече са и отборите на “Баскет футболери”, “Амфора”, “Булевард”, “Ветеран турист”, “Лестър” и “Медиана”. Дали последният продължаващ тим ще е “Панорама” (Елена) или “Мъка”, ще се разбере след последната среща днес “Мъка” – “Епъл” от груповата фаза.

Осминафиналите ще се играят на 29 и 30 януари, а четвъртфиналите – в понеделник, 3 фавруари. Следващата сряда са двата полуфинала, а големият финал и мачът за 3-4 място са на 7 февруари (петък).

Тагове:

КОМЕНТАРИ