IMG_9960

Младият рефер Димитър Андреев от Кърджали получи назначение за съботното домакинство на “Етър” срещу “Белите орли”. Срещата е на 3 октомври от 16 ч. на стадион “Ивайло”.

Андреев е син на бившия рефер Петър Андреев от Кърджали, а от миналия сезон е и в листата на реферите от “А” група. Преди година името му нашумя, когато Димитър Димитров ­ – Херо му налетя на бой в самата сграда на БФС и бе дисквалифициран за 3 мача. Димитър Андреев не е ръководил досега мач на “Етър”, но затова пък има едно любопитно ръководство на съперника “Белите орли”.

В последния 30-и кръг на миналато първенство той свири решаващия за оставането на “орлите” мач в Плевен срещу “Ком-Миньор”, в който плевенчани след 0:1 получиха две дузпи в 76-ата и 89-ата минута и взеха победата с 2:1, която ги спаси от изпадане.

Помощници на Д. Андреев в събота са Атанас Бозев (Пловдив) и Атанас Делчев (Кърджали), а четвърти съдия е Анатоли Дончев (Свищов).

Халфът на “виолетовите” (отскоро преквалифициран в защитник) Йордан Петров бе наказан за 1 мач от Дисциплинарната комисия на БФС заради червения си картон от мача в Берковица. Още 4 играчи от Западната “Б” група ще почиват по 1 среща, а Илиян Трифонов от “Видима” ­ в две. Наказани футболисти от “Белите орли” няма.

Тагове:

КОМЕНТАРИ