IMG_4417

Познаваме отлично „Етър” и излизаме за победа, заяви президентът на „Локо” (ГО) Бончо Генчев в навечерието на дербито, което има огромен залог за първото място в Северозападната „В” група. Генчев призна, че в неделя по времето, когато „Локомотив” играеше с „Ботев” (Козлодуй), е пратил бъдещия треньор Ценко Гавазов в гр. Левски да гледа мача на „виолетовите”, за да има пълни впечатления за съперника.

„Ще подходим агресивно в мача с етърци. Ще играем футбол, за мен не съществува „затваряне отзад, а напред каквото стане”. Футболът се играе с атакуващ стил и само за победа”, коментира Бончо Генчев.

Новият наставник на тима Ценко Гавазов бе попитан дали би бил доволен и на равенство в зависимост от развоя на мача, но заяви, че „равенството не е добро и за двата отбора”.

„Мач като всеки мач. Целта ни е ясна – във всеки мач гоним победа. Дали е срещу „Етър” или срещу „Трявна”, няма значение. Знаем нашите възможности и тези на „Етър”. Призовавам двата отбора да играят мъжки и да покажат, че футболът в нашия регион е жив. Нека победи по-добрият. Ние ще играем за победа, равенството не е добро и за двата тима”, коментира Ценко Гавазов.

Треньорът заяви, че няма кадрови проблеми за дербито. Леки проблеми имал само халфът Красен Трифонов, но той ще бъде готов за мача в неделя.

Тагове:

КОМЕНТАРИ