По молба на старши треньора Цанко Цветанов Фен клуб Етър проектира и изработи знаме, което от вчера краси съблекалнята на виолетовите на стадион “Ивайло”. Знамето е с размери 5 х 1,5 метра и е в духа и цветовете на болярския клуб. На него стои надпис „БЕЗ МИЛОСТ, БОЛЯРИ!”, целящ да мотивира футболистите за предстоящите тежки битки за влизане в “А” група. Изобразен е и цар Ивайло, чието име носи стадиона в старата престолнина, както и хълма Царевец – символа на града и Второто българско царство.

Поради лошите атмосферни условия пропадна предвидената за последния уикенд преди подновяването на първенството контрола между “Етър” и водача в “А” група “Лудогорец” във Велико Търново, преди която беше планирано да се състои и официалната церемония по връчването на знамето на футболистите. Тъй като ръководството на клуба не предвижда повече контроли, до началото на първенството и трябва да се подготвя сериозно за началото на шампионата в Източната “Б” група, се стигна до общо решение знамето да бъде подарено преди следобедната тренировка на отбора вчера, във формална обстановка в съблекалнята, от ограничен брой фенове и без излишни церемонии.

Председателят на Фен Клуб Етър изрази подкрепата на феновете към новия треньор и новодошлите играчи в отбора, като надеждата на привържениците е в клуба да се възвърне позабравения в последните години шампионски дух.

Цанко Цветанов и капитанът на отбора Александър Томаш благодариха за подаръка и подкрепата и от своя страна обещаха да направят всичко по силите си за постигане на общата цел.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ