img937-1-1

Betway може да бъде отскоро член на голямото семейство от букмейкър унас, но определено печели прочитатели с отличните си коефициенти в най-различни спортни надпревари. Една от тях е Формула 1, като сезонът през 2022 година започва още този уикенд на пистата „Сакир“ в Бахрейн, а от компанията са определили своя фаворит.

Първото състезание всеки сезон във Формула 1 крие много неизвестни. Това е първият момент, в който всички отбори „свалят картите“ на масата и показват какво е реалното им темпо през тази година. Въпреки, че някои пилоти и тимове показаха завидно темпо в тестовете в Испания и Бахтрйн, това не е повод да бъде сигурни, че реалният баланс на силите е такъв. От Ферари например са подозрителни и мислят, че Мерцедес крие истинското си темпо, за да заблуди конкуренцията.

По-малко от седмица преди надпреварата на „Сакир“, от Betway България смятат, че актуалният световен шампион Макс Верстапен има най-голям шанс да триумфира под прожекторите, давайки му коефициент 3.00. Плътно зад него е големият му конкурент от Мерцедес – Люис Хамилтън. Британецът заяви, че колата не е напълно готова за победи, но 3.25 е неговата ставка да вземе 25-те точки в пустинята. Британецът по принцип няма сериозен рекорд от победи на тази писта, макар че миналогодишното състезание беше спечелено именно от него и то след сериозна битка с Верстапен до последната обиколка.

Двете „червени стрели“ от Ферари с Шарл Леклер и Карлос Сайнц получават следващите най-малки коефициенти. Монегаскът е с 6.00, а испанският му съотборник – с 8.50. Най-голямата изненада пък ще е ако Николас Латифи с Уилямс спечели надпреварата, като тогава Betway ще умножи всеки залог за канадеца 301 пъти. Ако пък си търсите коефициент, който може да ви донесе добра печалба с малък залог, можете да се обърнете към Серхио Перес за победител в пустинята. Вторият пилот на Ред Бул разполага със същата кола на Верстапен, а преди два сезона постигна легендарна победа на Сакир, макар и в променен дизайн. Мексиканецът получава ставка от 19.00 за победа в неделя

Разбира се, че не можем да бъдем убедени кой ще излезе победител на „Сакир“ в Бахрейн или Борусия, но сигурното е едно – битката между най-бързите и смели пилоти на света обещава да е безкомпромисна до последния метър асфалт. Макс Верстапен има да защитава титла, а Хамилтън за пръв път от над 8 години не влиза в сезон от надпреварата като фаворит. Дали това ще му донесе нужното спокойствие отново да се върне на върха? Или и двамата ще бъдат изненадани от Ферари или Макларън? Предстои ни да разберем, а Новия Betway  Световен Букмайкър гарантира, че ще носи със себе си перфектни коефициенти в продължение на целия сезон, които да носят печалбите заедно с мириса на бензин.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ