Най-утвърденият български рефер Антон Генов ще свири мача от осминафиналите на турнира за купата на България между “Етър” и “Левски”, съобщиха от Съдийската комисия на БФС. Негови помощници ще бъдат Николай Петров и Иво Колев, а четвърти съдия е Борислав Колев от София.

Мачът, който се очаква с огромен интерес, ще бъде очевидно и бенефис на Антон Генов. Той навърши 45 г. и по регламент му бе дадено право да ръководи мачове да края на календарната 2011 г., а на 3 декември са последните официални за тазгодишния футболен календар срещи.

Тази есен Антон Генов свири два мача на “виолетовите” – първо гостуването им в Пловдив на “Ботев”, което бе спечелено с 1:0, а неотдавна и домакинството срещу “Нефтохимик”, завършило 0:0.

Вече е официално обявен и точният ден и час на срещата. “Етър” и “Левски” ще играят в събота, 3 декември, от 12:30 ч. Мачът ще бъде предаван пряко от ТВ+ на “Булсатком”.

Останалите срещи са от 13:00 ч., само двубоят “Спартак” (Пл) – ЦСКА е от 14:00 ч. и ще бъде предаван по Film+. В неделя от 14:00 ч. пък играят “Ботев” (Пд) – “Черноморец”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ