61193768_2421660964721887_501736898402713600_n

Наставникът на „Етър” и нов национален селекционер Красимир Балъков бе обявен за Треньор № 2 в първенството в анкетата на Асоциацията на българските футболисти, която се провежда за 19-и път. В анкетата участваха над 600 професионални футболисти от България.

Балъков е първи подгласник на избрания за № 1 Илиан Илиев от „Черно море”, а трети е наставникът на „Ботев” (Пловдив) Николай Киров.

Красимир Балъков получи красивата статуетка на церемония в столицата. За Футболист № 1 бе избран Тодор Неделев от „Ботев” (Пд) с подгласници Станислав Костов от „Левски” и Георги Илиев от „Черно море”.

Балъков не бе единственият отличен от „Етър”. Състезателката на женския отбор Симона Стоянова стана подгласник на Ивана Найденова от НСА. Другата подгласничка е Яница Иванова също от НСА.

Симона Стоянова получи също статуетката си на церемонията, където бе придружавана от нейния треньор Валентин Витанов.

Най-добър млад футболист стана Мартин Минчев (Черно море) с подгласници Валентин Антов (ЦСКА) и Светослав Ковачев (Дунав). Наградата за мъжество и характер взе Николай Бодуров (ЦСКА), приза за цялостен принос получи Георги Иванов – Гонзо. За голмайстор наградата взе Станислав Костов (Левски), а най-добър футболист в статистическите изследвания на ИнСтат е Марселиньо (Лудогорец).

Тагове:

КОМЕНТАРИ