46747080_10155983689797076_1324849243034222592_n

„Загубихме, защото не можахме да отбележим гол, а пуснахме гол от нищото. Но така е във футбола, късметът понякога ни загърбва, както беше днес. Имахме своите положения, но не ги вкарахме. Но се получи динамичен мач, двата отбора се опитахме да играем футбол на тези условия. Поздравления за „Черно море“, за нас остава да се възстановяваме, за да сме готови за следващия мач.

Виждате на какво време и какви условия играем. Първо всички трябва да се адаптират на терена и студа. Не е приятно да се играе на такива условия. Но от моя отбор няма как да съм недоволен, те дадоха всичко от себе си. Румен Руменов трябваше да започне, но за съжаление получи някакъв вирус и не можахме да го използваме. А имахме и други проблеми с наказанието на Венци Василев и контузията на Мане. Но имаме и други футболисти, които трябва да се докажат. Всички играха добър футбол, но не можахме да вземем нищо.

Медиите започнаха да пишат за мястото ни в шестицата, на база на точки и играта ни. Ние не сме мислили за нея от началото, просто искахме да съберем повече точки,з а да сме спокойни, Там сме, където сме, има още много точки за събиране. Само времето ще покаже дали сме достойни за шестицата. Имаме много мачове, но сме се подготвили добре, макар програмата да е много на гъсто в следващите дни. Подготвили сме се, надявам се да вземем това, което ни се полага за в бъдеще“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ