IMG_4370

“Нормално и логично беше да победим. Доволен съм до 70-ата минута, когато играхме организирано, с добро притежание на топката. След това се подлъгахме по темпото на “Верея”, но накрая пак се събрахме. Добър резултат за нас. Най-важни бяха трите точки.

Това е първи мач за Джамов в елита, а за Кольо Станев първи мач като титуляр. Те играха доста добре, организирано, стараеха се. Бъдещето е пред тях.

С тези три точки почти си осигуряваме първото или второто място в четворката. Ние трябва да печелим и да поддържаме самочувствието, да спечелим във вторник и мача за купата.

Работим всеки ден, за да направим крачки напред с „Етър”. Досега съм доволен. Оценка да давам е излишно. Ще бъдем още по-доволни, ако спечелим мача във вторник, който ще ни осигури полуфинал за купата. Това ще бъде голям успех на „Етър”, заслуга на треньорския щаб и най-вече на футболистите, а и на хората, които участват във финансирането на клуба.

Срещу „Локомотив” (Пд) трябва да сме много концентрирани. Опасен отбор. Познавам много добре треньора, той мен също. Очаква ни интересен двубой, дано имаме късмет и да победим. В този момент се явява мачът на сезона за „Етър”. Но ние сме реалисти, дори да загубим, сезонът няма да бъде загубен, имаме още един шанс. Сигурен съм, че моите момчета ще дадат всичко от себе си. Вярвам в моите момчета.

Никога не съм мечтал, когато преди година дойдох във Велико Търново, някой да ми зададе въпроса дали мечтая за Лига Европа. Европа е много далеч от нас. Нека първо си свършим работата. Ако случайно я свършим толкова добре, че да можем да мечтаем за Европа – ще мечтаем!”

Тагове:

КОМЕНТАРИ