11258523_859129000830237_9087728960804052543_n

Автобусът на „Локомотив” (ГО) е помел две коли в Каварна часове преди гостуването на „Добруджа”, съобщи БНТ. Отборът бе отседнал там на хотел преди гостуването си в Добрич.

На паркинга пред хотела празният автобус изненадващо е потеглил на заден ход, като е помел оградата и два автомобила. Едната от тях е „БНТ Такси”, от която екипът слязал минута преди това. За щастие и в автобуса, и в двете коли, е нямало хора и щетите са само материални.

„Около 13.30 чисто нов автобус, на горнооряховския футболен отбор, паркиран до кофата за смет, разбива тази врата и се отправя право надолу, помита две коли – едната от които нашата – на Българската национална телевизия. Слава Богу с екипа слязохме от колата, точно минута по-рано. Чухме грохота. И видяхме колата си, задницата й напълно размазана и вдигната над бордюра. Веднага съобщихме на спешния телефон 112 за нелепия инцидент. Светкавично на мястото, пред хотел “Каварна”, пристигнаха служителите на реда”, се казва в материала на БНТ.

untitled

Шофьорът на автобуса на „Локомотив” (ГО) е заявил, че няма обяснение за случилото се. Според него, автобусът е технически изправен. „Автобусът е перфектен отвсякъде. Или спирачен кран нещо е изпуснал, в смисъл въздухът е свършил и от там всичко… но като свърши въздуха, автобусът трябва да блокира. А защо не е блокирал и е тръгнал си нямам идея”, каза пред БНТ шофьорът Атанас Ангелов.

В момента се уточняват всички обстоятелства по инцидента. Очаква се да бъдат изетти кадрите на охранителната камера на хотела, които ще разкрият повече за случая.

Отборът на „Локомотив” (ГО) е бил извозен за мача с „Добруджа” с друг автобус, предоставен от гр. Каварна.

 

Текст и снимки: БНТ

http://bnt.bg/news/obshtestvo/ekskluzivno-ekip-na-bnt-se-spasi-na-kosa-m-ot-nelep-intsident

Тагове:

КОМЕНТАРИ