Десета победа в кариерата си постигна горнооряховският ММА боец Атанас Джамбазов в понеделник в Свети Влас. В среща от 16-я турнир от веригата “Максфайт” той надделя над испанския техничар Педро Куетглас.

Срещата бе в категория 93 кг и трябваше да се играе в три рунда по пет минути. 27-годишният Джамбазов набързо отказа Куетглас, като го победи с технически нокаут още в средата на първия рунд. Бяха изминали само 2,11 минути след началото на срещата, когато реферите присъдиха победа на горнооряховеца.

Всеки турнир е със статут на квалификация за място в националния отбор, подборът на който вече е започнал. Повод за това е следващото участие на българския отбор в световната бойна лига М1. В категория 93 кг другите съперници на Джамбазов за място в националния отбор русенците Емил и Светослав Захариев също записаха победи.

Сред ВИП гостите в Свети Влас е Христо Стоичков,  както и легендата в борбата Янчо Патриков, босът на федерацията по вдигане на тежести Антон Коджабашев, световният шампион по културизъм Христомир Христов и др.

Тагове:

КОМЕНТАРИ