IMG_5452

Недоволен от поредните грешки в дефанзивен план остана старши треньорът на “Етър” Николай Арнаудов. Според наставника “виолетовите” отново сами са си изработили двата гола в собствената мрежа.

“При първия гол вратарят изрита топката в краката на защитник и дебнещият Виктор Михалов не пропусна да вкара. При втория пък защитата ни тръгна да прави изкуствена засада, за което сме говорили неведнъж. Който го мързи да тича, прави изкуствени засади… Техен нападател остана сам срещу вратаря и последва червеният картон и дузпата.

Гайдаров се кълне, че не е докосвал противниковия играч и той е симулирал. Ние бяхме далеч от ситуацията и не мога да преценя. Може и да е така, но е факт, че не трябваше да изпускаме нападателя”, каза Арнаудов.

Треньорът поясни, че “Етър” е изиграл по-слабо първо и много добро второ полувреме. “Хубавото е, че след почивката тотално доминирахме. Домакините имаха един удар, при който топката облиза гредата, докато нашите положения бяха многократно повече. Антонов нанесе два опасни удара, Балъков би над гредата, вратарят спаси удар на Генов. Кушев три пъти можеше да се разпише в края. Голът му беше много красив, но в продължението вместо да вкара нов гол с глава, игра с гърди и се забави.

С човек по-малко играхме по-силно и можеше да спечелим. В крайна сметка резултатът е добър”, завърши Николай Арнаудов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ