IMG_0585

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

“Аз съм може би най-щастливият човек – три години сериозни битки, сериозен маратон. “Етър” се завърна там, където му е мястото – в професионалния футбол.

“Етър” – шампионът от 1991 година, “Етър” – на един треньор-легенда като Георги Василев, “Етър” на Трифон Иванов, Краси Балъков, Цанко Цветанов, Бончо Генчев и Илиян Киряков и всички други легенди. Всичко това е “Етър”!

Благодаря на футболистите, благодаря на треньора Ферарио Спасов – един уникален специалист. Радвам се за постигнатото, защото битката беше много сериозна – срещу противник като “Ботев” (Враца) с един много сериозен бюджет. Бюджет, с който можеха да атакуват “А” група. Това е най-скъпото второ място за тях…

Благодаря от сърце на всички! Радвам се за школата и децата, те са децата на Велико Търново. Благодаря и на техните родители, които вярват в нас и стоят зад каузата “Етър”.

Свършихме това, което трябваше да свършим дотук – “Етър” да влезе в професионалния футбол. Предстоят по-сериозните задачи, които смятам, че са приоритет на града, на общината, на кмета Даниел Панов, на Общинския съвет. На всички.

Смятам, че “Етър” дава повод за гордост както много други, които са дали нещо във всички сфери от живота, за да се гордеем като великотърновци.

Нека всички се обединим за тази кауза “Етър” Велико Търново. Тя е на града. И дано това не бъде последният мач на “Етър”.

Александър НАНКОВ

Тагове:

КОМЕНТАРИ