Akademik1

Десет са новите футболисти, които привлече свищовският “Академик” преди началото на новото първенство в Северозападна Трета лига. Окончателният състав на отбора ще е ясен в края на следващата седмица, когато ще приключат контролите на „студентите”.

Новите имена са дошлите от “Етър” Борислав Марков и Ерик Костов, Карлос Сотиров от “Септември” (София), Габриел Ганчев от “Севлиево”, Станислав Иванов от “Янтра” (Габрово), Борислав Василев от “Миньор” (Перник), Никола Чукаров от “Павликени”, Мартин Байов, Адриан Иванов и Ангел Ангелов от ДЮШ на “Академик”.

Днес “студентите” изиграха поредната си контрола, като гостуваха на “Севлиево” и завършиха наравно 1:1. Домакините откриха резултата чрез Добрин Петров още в 5-ата минута. После мачът бе равностоен, а в 28-ата минута Александър Малинов се възползва от извеждащ пас на Георги Йорданов и изравни. В 80-ата минута Дилян Дончев нацели гредата на свищовската врата. В събота, 23 юли от 10:30 часа възпитаниците на Росен Илков гостуват на “Локомотив” (Горна Оряховица).

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ