За събота бе преместен мачът на свищовския “Академик” от втория кръг на Северозападната “В” група, съобщиха от Зоналния съвет на Българския футболен съюз. Това е и първият домакински мач на “студентите”, които паднаха на старта с 4:3 в Червен бряг. Те ще приемат състава на “Ситомир” (Никопол), срещата е на градския стадион в Свищов утре от 18:00 ч.

Двама основни играчи на домакините пропускат мача поради наказания – това са играещият старши треньор Борислав Борисов и Ивайло Михайлов заради получените червени картона в Червен бряг. Също в събота ще се играе и мачът между отборите на “Балкан” (Белоградчик) и “Гигант” (Белене) по взаимна договорка на двата клуба.

Всички останали срещи са в неделя, 2 септември, от 18:00 ч. Съставът на “Локомотив” (Горна Оряховица), който имаше късмета да стартира с две поредни домакинства, трябваше да приеме “Трявна”. Преди седмица локомотивци паднаха у дома с 0:1 от “Локо” (Мз). Срещата на горнооряховци с “Трявна” обаче беше отложена по молба на гостите и ще се играе на 19 септември.

“В” група, 2 кръг

2 септември, неделя, 17:00 ч:

Локо (Мз) – Ботев (Козл)

Балкан – Гигант, 1.09.

Чавдар (Троян) – Левски

Академик – Ситомир, 1.09.

Дунав (Сел) – Червен бряг

Локомотив (ГО) – Трявна, 19.09.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ