1450819_529861213777513_118375603_n

Агитката на “Етър” отново оглави анкетата на сайта http://fanface.bg с въпрос „Коя е най-добре представилата се агитка през 2013 г. извън родния елит?”.

„Клубовете извън „А“ група също заслужават внимание, тъй като навремето част от тях са били част от „А“ група, или пък са били с голяма заслуга за облика на футбола у нас и на фенското движение, ако щете. След като приключи гласуването за агитка на България за 2013-а в родния елит, FanFace.bg стартира нова анкета, която е посветена на феновете, чийто отбори в момента се намират в долните ешелони.

Някои публики направиха добри гостувания и ние успяхме да публикуваме снимки и видео, други пък наблягаха на представянето у дома и подкрепата с всички възможни средства. Няма как да пропуснем агитките на „Добруджа”, „Етър” и „Локо” (ГО), както и някои други, за които ще можете да гласувате. Анкетата приключва в 00:00 часа на 2 януари 2014 година”, пишат от сайта.

Агитката на „Етър” след старта на гласуването излезе на първото място в страната, после бе задмината от “Марек”, изпревари го, а сега изпревари и тази на “Ботев” (Враца). В момента тя води с 28 % от гласовете, следвана от “Ботев” (Вр) с 23.5 %. Можете да подкрепите „виолетовите” фенове (анкетата е на първата страница на сайта), както и да видите резултатите тук

КОМЕНТАРИ