Plu
Състезателите на СК „Боляри 2009“ постигнаха призови места, както в индивидуалното, така и в отборното класиране, на завършилото Държавно лично-отборно първенство по плуване за деца в Сандански.

Христо Коев е със седмо време на 100 м и 200 м бруст и зае десето място на 50 м бруст. Георги Чуховски се касира на осмо място на 200 м съчетано и на десето място на 100 м бътерфлай и 200 м св. стил. В щафетното плуване момчетата (Георги Чуховски, Димитър Кантарджиев, Николай Атанасов и Боян Иванов) се раздадоха безрезервно и се пребориха за шесто място на 4х100 м свободен стил, а в смесената щафета 4х100 м Димитър Кантарджиев, Христо Коев, Георги Чуховски и Боян Иванов заеха седмо място от 51 клуба.

„Заслужени поздравления за себераздаването на всички деца: Георги Чуховски, Христо Коев, Димитър Кантарджиев, Николай Атанасов, Боян Иванов, Преслава Петрова, София Георгиева, Ивон Яначкова, Генчо Стоянов, Матей Генов и Мария Радева, и за техните лични постижения. Големи благодарности за подкрепата и помощта и на родителския екип“, коментира председателят на СК „Боляри 2009“ доц. Цветанка Дилова-Нейкова.