Иван Ангелов няма да играе срещу бившия си тим "Етър".

“Етър” играе срещу столичния “Академик” в първото си гостуване от пролетния дял на първенството на Западната “Б” група. Мачът е утре от 15 ч. на стадиона в кв. “Гео Милев”, съдия е Владимир Вълков от Пловдив с помощници Илко Томов и Димитър Манолов.

Великотърновският тим ще пътува в деня на мача, съобщи изпълнителният директор Стефан Атанасов. Промени в стартовия състав предвижда наставникът Николай Арнаудов, който не бе доволен от играта в дефанзивен план срещу “Марек”. Съществени промени в групата за мача обаче няма да настъпят. “Продължава да е контузен само младият Станислав Стоянов, а не е напълно възстановен опитният халф Ивайло Петев. Надявам се да играем добре”, коментира Арнаудов.

В клуба бяха изненадани от претенциите на президента на “Марек” Йордан Андреев към съдийството, който се изцепи, че щял да вади отбора от първенството, защото бил ощетен. Видеозаписът показа, че при изгонването на Анжело Кючуков съдията съвсем правилно е вдигнал засада, както и опровергава останалите претенции на дупнишкия шеф.

Двама играчи на “Академик” са наказани и пропускат съботния мач с “Етър”. Това са бившият футболист на “виолетовите” Иван Ангелов, както и Юлиян Петков.

Тагове: