IMG_4856

„Разочаровани сме, но не от играта на отбора, а от резултата. С половин ситуация те ни взеха мача, не съм я гледал дали мога да я нарека спорна, или не… Имахме доста положения, доста удари. Футболистите се раздадоха докрай и аз им благодаря! А не можахме да вземем точки, което ме разочарова.

Ако продължаваме да играем по този начин, много отбори ще имат проблеми с нас. Ако бяхме реализирали в началото, щеше да даде друг ход на мача. Десният ни фланг работеше много добре през първото полувреме. Една спорна ситуация реши мача – дали има дузпа за нас, или няма, дали после има засада, или няма… Казаха ми, че е по-скоро засада, не знам. Не реагирахме добре и в защита при тази ситуация. „Славия“ после имаха и една греда, но после имахме тотален превес и натиск. Дори играхме 10 минути с човек по-малко и пак ги натискахме.

Продължаваме напред. Положителното? Себераздаването, начинът, по който играхме, начинът, по който държахме топката, начинът, по който изграждахме атаките, начинът, по който стояхме солидни в защита… Това ме радва. Разочарован съм, че не взехме дори точка, а заслужавахме три. Да можем да оберем плодовете, след труда, който положихме. Ето това тежи.

Предстоят ни мачове с „Лудогорец“ и ЦСКА. Трябва да се възстановим. Както виждате, няма невъзможни неща, „Крумовград“ го показа. Отиваме в Разград и играем. Със сигурност няма да се надиграваме, ще си изчакваме моментите без никакво притеснение. После мачът с ЦСКА тук ще бъде един празник, знам го от дете, защото съм играл в такива мачове и знам какво се случва на стадиона. Дори и оттам можем да вземем нещо. Не сме обречени, напротив – хвърляме се в боя и това е!

Тагове: