Etarci

Подготовка за новия сезон в Първа лига стартира утре „Етър“. Старши треньорът Емануел Луканов събира футболистите в понеделник от 17:30  ч. за първа тренировка. Селекцията обаче все още е в ход, очаква се утре да се разбере ще има ли още официално обявени нови попълнения, като от клуба ще обявят и кои са напусналите до момента. Трансферният прозорец в България отвори от 16 юни. Футболните клубове вече официално могат да привличат футболисти за новото първенство. Летният прозорец ще затвори чак на 7 септември, което означава, че ще продължава цели 83 дни.

Четири контролни мача ще изиграят футболистите на „Етър“ по време на лятната подготовка. Съперници на „виолетовите“ ще са тимовете на столичния „Левски“, „Черно море“, Спартак“ (Варна) и „Литекс“. Първата проверка е в Тетевен на 27 юни с „моряците“. На 30 юни, петък, великотърновци ще срещнат „Левски“ (София) на стадиона в Правец, като контролата ще е първа за „сините“.

На 5 юли етърци излизат срещу “Спартак” (Варна), а последната засега проверка е на 9 юли срещу “Литекс” (Ловеч), като тепърва ще се уточняват стадионите за последните две контролни срещи.

Тагове: